ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σ.Ε.Φ.ΚΑ.) - www.sefka.gr

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Φεβ 18 2021

Αγαπητοί Γονείς & Μαθητές,

employ 2021Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτών Φροντιστών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των μαθητών τους διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με προσκεκλημένο ομιλητή το Δρ Ταουσάνη Χρήστο, Διδάκτορα ΑΠΘ, σύμβουλο σταδιοδρομίας και συγγραφέα, και ιδρυτή της εταιρείας EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας.

Ο Δρ Ταουσάνης είναι από τους πλέον καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου και στο σεμινάριο αυτό θα μας αναλύσει όλες τις αλλαγές, σημαντικές πληροφορίες για τα τμήματα και τις Πανελλήνιες αλλά και θα παρουσιάσει μοναδικές μελέτες αναφορικά με τις προοπτικές των επαγγελμάτων που υλοποιεί η επιστημονική του ομάδα εδώ και πολλά χρόνια. Στο τέλος θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε και ερωτήσεις στο Δρ Ταουσάνη, τις οποίες θα απαντήσει αναλυτικά.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 18:00.

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο απλά πατήσετε  ΕΔΩ  και κάνετε την εγγραφή σας.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης όπου την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πατήσετε στο link - ηλεκτρονικό σύνδεσμο με την ένδειξή JOIN που θα βρείτε μέσα σε αυτό το mail.
Δεν χρειάζεται να έχετε οτιδήποτε άλλο, πέραν από σύνδεση στο Internet!
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και στη γραμματεία του φροντιστηρίου σας.