ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σ.Ε.Φ.ΚΑ.) - www.sefka.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ 2018

 Από την Πέμπτη 05-07-2018 μέχρι και τη Δευτέρα 16-07-2018, οι υποψήφιοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, θα μπορείτε να οριστικοποιήσετε το Μηχανογραφικό σας Δελτίο (Μ.Δ.) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ). Υπενθυμίζεται ότι, για να εκδώσετε κωδικό ασφαλείας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Λύκειο, στο οποίο έχετε υποβάλει την αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Εάν ανήκετε στην κατηγορία του 10%, έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε ημερήσιο Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο αντίστοιχα.

Επισημαίνεται ότι την Τετάρτη 04-07-2018 μετά τις 13:00 η εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου θα τεθεί εκτός λειτουργίας, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εσωτερικές διαδικασίες. Μετά το πέρας αυτών, η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στους υποψηφίους με τη δυνατότητα της Οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Επιπροσθέτως, στον παρόντα ιστότοπο μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες χρήσης της εφαρμογής, τις βάσεις, τα στατιστικά προτιμήσεων και βαθμών του προηγούμενου έτους, το υπόδειγμα του έντυπου Μ.Δ., καθώς και το ηλεκτρονικό Μ.Δ.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι εντός της προθεσμίας υποβολής έχετε δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να δείτε στον σχετικό σύνδεσμο.

ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 Η ανάρτηση των βαθμολογιών θα γίνει μετά τις 13.00 σήμερα Παρασκευή από τον Ιστότοπο του Υπουργείου Παιδείας. Οι μαθητές μπορούν με τον οκταψήφιο κωδικό και τα 4 αρχικά (Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατέρα, Όνομα μητέρας) να δούν τις βαθμούς στα μαθήματα που εξετάστηκαν στις Πανελλήνιες. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις βαθμολογίες.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

saΔημοσιεύτηκε η Προκήρυξη για Αστυνομικές Σχολές. Για να τη διαβάσετε ή να την κατεβάσετε πατήστε ΕΔΩ.